Leerlinggedeelte

Leerlinggedeelte

Printen

Printen doe je op het Montessori College met een printsleutelhanger.  Leerlingen krijgen als ze op school komen een printsleutelhanger van de ICT Coördinator. Deze printsleutelhanger is gekoppeld aan je Dunamare systeemaccount, je kunt dus niet iets dat door een klasgenoot naar de printer is gestuurd, printen met je eigen printsleutelhanger.

Printtegoed aanmaken/opwaarderen
Om te kunnen printen, moet een leerling eerst zorgen dat hij/zij een printtegoed heeft. Daarvoor gaat de leerling/ouder naar de website: https://dunamare.mynetpay.nl

Inloggen

Log in met je Dunamare systeemaccount(voornaam.achternaam)

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je hier je wachtwoord resetten: https://passwordreset.microsoftonline.com/, als dit niet lukt vraag dan aan je mediawijsheid docent of hij je helpt.

Opwaarderen printtegoed

Druk op opwaarderen en kies een bedrag, een zwart-witafdruk kost € 0,05 en een kleurenafdruk kost  € 0,10. Let op: Je kunt alleen met ideal betalen. Het is mogelijk om aan het eind van de rit het resterende bedrag terug te laten storten!

Wifi op je telefoon

Als je met je smartphone op het wifi wil, moet je kiezen voor het netwerk dat Dunamare_BYOD heet. Als je dit netwerk niet kunt vinden betekent het dat je telefoon niet geschikt is voor ons netwerk. Als je dit netwerk gekozen hebt kom je op een internetpagina van Dunamare, je moet eerst aangeven dat je een leerling bent, dan je inlognaam en wachtwoord voor het Dunamaresysteem opgeven en dan nog even akkoord aanvinken.

Als je niet naar een internetpagina door gestuurd wordt, kun je proberen zelf naar:  qmanage.dunamare.nl te gaan.